Wat we doen

Wat we doen

WAT WE DOEN

Cyril Sars Citroën Cars; Uw DS, SM & Merak specialist met meer dan 35 jaar ervaring.

Van technisch onderhoud, reparatie van motoren, reparatie van schade, interieur en exterieur restauratie, zullen Cyril en zijn medewerkers tot uw dienst zijn.

In de werkplaats werken naast Cyril zeer gespecialiseerde medewerkers met ieder hun eigen expertise. 35 jaar sleutelen aan deze auto’s heeft enorme ervaring en kennis van de auto’s opgeleverd.
Wereldwijd hebben klanten de weg naar Cyril gevonden omdat er al weinig specialisten op gebied van de SM zijn en er mag dan wel gezegd dat uw SM bij Cyril in de beste handen is.

In de motorshop hebben de heren reeds vele motoren gereviseerd

Dat gebeurt zodanig dat uw motor hierna makkelijk 150.000 km probleemloos (mits op de juiste manier onderhouden) zal functioneren.

Na een motorrevisie wordt de auto niet eerder afgeleverd dan wanneer er 500 kilometer mee gereden is.

Dit omdat er in deze eerste periode nog onvolkomenheden naar boven kunnen komen.

Bij een motorrevisie van Cyril Sars Citroën Cars hoort dan ook een garantie van een jaar. Mits het onderhoud ook door Cyril en zijn team uitgevoerd wordt.

Na een motorrevisie wordt de auto niet eerder afgeleverd dan wanneer er 500 kilometer mee gereden is.

Cyril Sars – Eigenaar

Cyril Sars Citroën Cars; Uw DS, SM & Merak specialist met meer dan 35 jaar ervaring.

Nieuwe uitdagingen worden ook aangepakt. Na aanleiding van de grote vraag naar revisies van stuurhuizen en centrifugaal-regelaars wordt er momenteel druk gewerkt aan produceren van de benodigde onderdelen en testtechnieken.

Ook op het gebied van het interieur van de auto’s wordt er vooruit gedacht. Zo zijn er in huis allerlei moeilijk verkrijgbare onderdelen geproduceerd. In de webshop zijn nu dus ook hemel- en kofferbak- en kofferklep-bekleding verkrijgbaar.

In de webshop is een groot assortiment onderdelen voor de DS, SM en MERAK te bestellen. Met name voor de SM staat het grootste online onderdelenassortiment tot uw beschikking.

Op dit moment wordt er niet alleen ingekocht maar ook veel zelf geproduceerd of in samenwerking met andere specialistische bedrijven ontwikkeld.