Wat we doen

WAT WE DOEN

CitroSars; Uw DS, SM & Merak specialist met meer dan 35 jaar ervaring

Van technisch onderhoud, revisie van motoren, reparatie van schade tot interieur en exterieur restauratie, zal CitroSars tot uw dienst zijn.

In de werkplaats werken naast Cyril zeer gespecialiseerde medewerkers met ieder hun eigen expertise. 35 jaar sleutelen aan deze auto’s heeft enorme ervaring en kennis van de auto’s opgeleverd.

Wereldwijd hebben klanten de weg naar Cyril en zijn medewerkers gevonden. Er zijn wereldwijd maar weinig specialisten op het gebied van de Citroën SM en CitroSars is er één van. Er mag dus wel gezegd worden dat uw SM bij hen in de beste handen is.

In de motorshop hebben de heren reeds vele motoren gereviseerd

Dat gebeurt zodanig dat uw motor hierna makkelijk 150.000 km probleemloos (mits op de juiste manier onderhouden) zal functioneren.

Bij een motorrevisie van CitroSars hoort dan ook een garantie van een jaar. Mits het onderhoud ook door Cyril en zijn team uitgevoerd wordt.

Na een motorrevisie wordt de auto niet eerder afgeleverd dan wanneer er 500 kilometer mee gereden is. Dit omdat er in deze eerste periode nog afstellingen van de motor en andere systemen gecorrigeerd moeten worden.

Na een motorrevisie wordt de auto niet eerder afgeleverd dan wanneer er 500 kilometer mee gereden is.

Cyril Sars – Eigenaar

Nieuwe uitdagingen worden ook aangepakt

De vraag naar bepaalde schaarse onderdelen is groot. Daarom houden ze zich bij CitroSars ook bezig met het ontwikkelen van nieuwe producten.

Enkele voorbeelden hiervan zijn revisies van stuurhuizen en centrifugaal-regelaars. Er wordt momenteel druk gewerkt aan het produceren van de benodigde onderdelen en testtechnieken.

Ook op het gebied van het interieur van de auto’s wordt er vooruit gedacht. Zo worden er in huis allerlei moeilijk verkrijgbare onderdelen geproduceerd. In de webshop zijn nu hemel-, kofferbak- en kofferklep-bekleding verkrijgbaar.

Groot assortiment

In de webshop is een groot assortiment onderdelen voor de DS, SM en MERAK te bestellen. Met name voor de SM staat het grootste online onderdelenassortiment tot uw beschikking.

Op dit moment wordt er niet alleen ingekocht maar ook veel zelf geproduceerd of in samenwerking met andere specialistische bedrijven ontwikkeld.

Te koop

Alhoewel autohandel niet tot de hoofdactiviteit behoort heeft CitroSars wel een aanbod van auto’s die te koop zijn. Dit aanbod bestaat uit eigen auto’s maar ook zijn er auto’s van klanten of relaties te vinden. Tevens bestaat er de mogelijkheid om een auto naar eigen wens te laten bouwen. Met de kennis en ervaring in huis zal er voor iedere wens of auto een eerlijk en realistisch advies gegeven worden. Dit, zodat al deze auto’s betrouwbaar de weg op kunnen en de nieuwe eigenaar veel rijplezier opleveren.