Guido Hogenkamp: mechanic

Guido Hogenkamp: mechanic

Peter Valkenburgh: restoration specialist

Peter Valkenburgh: restoration specialist

Cyril Sars: owner, specialist

Cyril Sars: owner, specialist

Cyril Sars is al vanaf 1980 besmet met het Citroënvirus. Zoals zoveel DS-liefhebbers sleutelde hij in de hobbysfeer regelmatig aan snoeken. Dit veranderde toen hij in 1984 in Los Angeles ging werken als monteur bij een Citroëngarage. Daar leerde hij in korte tijd veel over de Citroën DS en SM.

Ruim een jaar later terug in Nederland werd er ook aan Citroëns gewerkt totdat Cyril’s tweede passie, vliegen, hem dwong tot het maken van een keuze en de Citroëns moesten wijken voor hydraulique met vleugels. Na vele jaren over de wereld gevlogen te hebben, begon de onder- nemingsdrang terrein te winnen.

Bloed kruipt waar het niet gaan kan en daar er tegen het Citroënvirus nog geen serum is gevonden heeft hij in 2004 het Citroënwerk weer opgepakt. Op dit moment heeft Cyril een garage in de Terborg waar onderhoud en restauratie aan DS, SM en MERAK wordt gedaan. Met name de SM is een specialisatie geworden met als topstuk de motorrevisie. Verder is er op het gebied van plaatwerk ook veel kennis in huis. Inmiddels is de garage een door de DS-club geselecteerde Partnergarage geworden. Er wordt op een hoog kwaliteitsniveau gewerkt. Tevens is er een grote voorraad nieuwe en gebruikte onderdelen voor DS en SM in huis.